Η Εταιρια …

ΠΩΛΗΣΕΙΣ
Από την αγορά του προσωπικού σας υπολογιστή μέχρι την πλήρη επιχειρησιακή σας αυτοματοποίηση, έχουμε όλη την γνώση και εμπειρία που απαιτείται για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον κατάλληλο εξοπλισμό αποκλειστικά για τις δικές σας ανάγκες. Μετατρέπουμε την αγορά σας σε «προσωπικό μας ζήτημα!»

ΣΕΡΒΙΣ
Μέσω συντήρησης, αναβάθμισης ή πλήρης αποκατάστασης, ξέρουμε πως να χειριστούμε την επένδυση σας και να επεκτείνουμε την λειτουργία της. Η σωστή επιλογή hardware και software των μονάδων που ήδη υπάρχουν μπορεί να σας αποτρέψει από περιττές δαπάνες για την απόκτηση νέου εξοπλισμού.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
Επιτρέψτε μας να σας επιδείξουμε τον υπέροχο κόσμο των Mac και να σας αποκαλύψουμε τις απεριόριστες δυνατότητες του. Είτε αφορά κάποιο απλό τεχνικό θέμα είτε την οργάνωση και την αναβάθμιση της ροής της δουλειάς σας, τα πάντα γίνονται καλύτερα με Mac και εμείς μπορούμε να σας δείξουμε πως.

ΑΛΛΑ…ΓΙΑΤΙ MAC… ?
Αν και οι υπολογιστές δημιουργήθηκαν κατά πρώτο λόγο για να μας βοηθήσουν, υπάρχουν ακόμα πολύ σημαντικά και παραπλανητικά ζητήματα που οι χρήστες υπολογιστών συνηθίζουν να τα δέχονται ή να τα παραβλέπουν.

Ένας υπολογιστής πρέπει να είναι όπως ένα οποιοδήποτε άλλο εργαλείο – πρέπει να είναι έτοιμο προς χρήση, οποιαδήποτε στιγμή το χρειαστούμε. Δυστυχώς, τα κοινά συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών που πωλούνται σήμερα, δε λειτουργούν κατά αυτό τον απλό τρόπο.
Χρειάζονται συχνή ρύθμιση, συντήρηση και σε πολλές περιπτώσεις απλά παύουν να λειτουργούν.
Στον κόσμο των υπολογιστών Mac, υπάρχει ένα γεγονός που κανένας δεν μπορεί να το αμφισβητήσει: Απλά λειτουργούν απρόσκοπτα!

Χάρη στο μοναδικό λειτουργικό σύστημα Mac OS X, ο υπολογιστής αυτοσυντηρείται και εσείς απλά ασχολείστε μόνο με την δουλειά σας. Οι υπολογιστές δεν υπήρξαν ποτέ τόσο εύκολοι, και στόχος μας είναι να κάνουμε τον υπολογιστή σας ένα απλό αξεσουάρ!


Advertisements