Ο Nigel Stepney βρήκε έναν πολύ καλό τρόπο να εκμεταλλευτεί το σκάνδαλο με το όνομά του, καθώς θα εκδώσει βιβλίο…

Μπορεί να απολύθηκε κακήν κακώς από την Ferrari, μπορεί να μην είναι σε θέση πλέον να εργαστεί στην Formula 1 και ίσως και σε καμία άλλη εταιρεία παγκοσμίως, όμως ο Nigel Stepney βρήκε έναν πολύ προσοδοφόρο τρόπο για να εκμεταλλευτεί όσο μπορεί το σκάνδαλο που φέρει πλέον το όνομά του.

Το βιβλίο που θα εκδώσει την άνοιξη του 2008 έχει ήδη αρχίσει να διαφημίζεται αν και μάλλον δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος προώθησης από όσα έχουν συμβεί φέτος στο πρωτάθλημα. Ο Stepney στο βιβλίο του που θα έχει τον τίτλο «Red Mist» θα αποκαλύψει όλες τις πτυχές της προσωπικής του ζωής που πιθανότατα δεν θα ενδιέφεραν κανέναν αν δεν υπήρχε το σκάνδαλο, αλλά θα αναφέρει και λεπτομερώς την άποψή του για το σκάνδαλο, κάτι που ενδιαφέρει όπως είναι φυσικό τους πάντες.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της εταιρείας «Red Mist Books» που έχει αναλάβει την έκδοση, ο Stepney θα καλύψει ένα ευρύ φάσμα της ζωής του και της καριέρας του, σε αυτή την αυτοβιογραφία του. «Δεν είχε την ευκαιρία να καταθέσει την δική του οπτική στην υπόθεση και αυτό είναι αυτό που θέλει να κάνει πλέον. Δεν το κάνει για κανέναν οικονομικό λόγο. Το βιβλίο θα αναφέρεται στην παιδική του ηλικία και θα συνεχίζει στην Broadspeed, την Shadow, την Benetton και την Ferrari, καθώς θα υπάρχει και η λεπτομερής και ειλικρινής του παρουσία του εντός και εκτός Formula 1».

Advertisements