Με σκληρά λόγια μίλησε ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Νίκι Λάουντα, για τον Φερνάντο Αλόνσο χαρακτηρίζοντας αστείο να πάρει ο Ισπανός το πρωτάθλημα.

Ο 58χρονος Αυστριακός φαίνεται πως δεν είναι απο τους φαν του Φερνάντο Αλόνσο καθώς σε δηλώσεις του στάθηκε στο γεγονός πως ο Ισπανός παγκόσμιος πρωταθλητής έχει δημιουργήσει προβλήματα στις τάξεις της McLaren.

“Θα είναι αστείο να πάρει πρωτάθλημα ο Αλόνσο. Για εβδομάδες συμπεριφέθηκε άσχημα στην ομάδα του, και του έχουν απομείνει λίγοι φίλοι και υποστηρικτές”, τόνισε μεταξύ άλλων ο Νίκι Λάουντα.

Χιλ: “Ελπίζω να πάρει το πρωτάθλημα ο Χάμιλτον”

Την στήριξη του στον Λιούις Χάμιλτον, έδειξε για άλλη μια φορά με δηλώσεις του ο Ντέιμον Χιλ. Ο 47χρονος Βρετανός εξέφρασε την πεποίθηση του πως ο ρούκι πιλότος της McLaren, μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα, μιλώντας με άκρως κολακευτικά λόγια για τον 22χρονο οδηγό.

“Όσα συνέβησαν στην Κίνα με κάνουν δύσπιστο, όμως πιστεύω πως ο Χάμιλτον θα επιστρέψει και θα παλέψει για το πρωτάθλημα και άλλωστε είναι ακόμα πρωτοπόρος.

Η συμπεριφορά του ως αθλητή είναι καταπλητική. Μπήκε στο πρωτάθλημα ως ρούκι πιλότος και κατάφερε να “χτυπήσει” τους καλύτερους οδηγούς στον κόσμο. Ελπίζω πραγματικά να πάρει ο Χάμιλτον το πρωτάθλημα.

Ο Λιούις (Χάμιλτον) εξακολουθεί να πρωπορεύεται στο πρωτάθλημα και στον επόμενο αγώνα (Βραζιλία) θα πάει με την ίδια αυτοπεποίθηση όπως σ’ όλη τη σεζόν και γι’ αυτό το λόγο είμαι θετικός”, τόνισε μεταξύ άλλων ο Ντέιμον Χιλ.

Advertisements